Home > Cloud PRWire > Sabio Group udnvner Gabriel Rodriguez Seilhan til ny administrerende direktr for Sabio i Spanien

Sabio Group udnvner Gabriel Rodriguez Seilhan til ny administrerende direktr for Sabio i Spanien

–News Direct–

Sabio Group, en frende global specialist i CX-lsninger, har annonceret udnvnelsen af en ny administrerende direktr for sine spanske aktiviteter.

Gabrial Rodriguez Seilhan overtager rollen fire r efter, at han kom til virksomheden efter opkbet af Team Vision, hvor han var General Manager.

Siden da har han haft flere ngleroller i Sabio Group, senest hvor han var med til at styrke samarbejdet med flere strategiske partnere som Avaya, Genesys, Verint og Twilio.

Rodriguez' erfaring fra Team Vision, kombineret med hans forskellige roller hos Sabio, giver ham et indgende kendskab til ikke bare den spanske CX-sektor, men ogs det bredere europiske CX-landskab.

Han vil nu st i spidsen for Sabios vkst p den iberiske halv og drive udvidelsen af koncernens kundebase gennem initiativer som Top 100-programmet.

Andy Roberts, CEO for Sabio Group, siger: "Gabriel har konsekvent demonstreret sine lederegenskaber p tvrs af forskellige roller i virksomheden og har en dokumenteret track record for succes og vkst i sin periode i koncernen.

"Vi er meget begejstrede for denne udnvnelse og er sikre p, at Gabriels lederskab vil hjlpe os med at cementere vores position som en frende udbyder af CX-lsninger p det blomstrende spanske marked."

Ioan MacRae, Chief Revenue Officer hos Sabio, tilfjede: "Gabriel bringer et vld af ledelseserfaring og en passion for kundesucces. Siden han kom til os gennem opkbet af Team Vision, har han vret medvirkende til at integrere flere virksomheder i Sabio Group og levere stor vrdi til vores kunder i Spanien.

"Jeg glder mig til at arbejde tt sammen med Gabriel, mens vi fortstter med at transformere vores lsninger og tjenester og levere exceptionel CX, ikke bare i Spanien, men i hele koncernen."

Gabriel sagde: "Jeg er beret over at ptage mig denne nye rolle p et s spndende tidspunkt for Sabio og den bredere CX-industri generelt.

"Spanien er et vigtigt vkstmarked for os, og jeg ser frem til at bygge videre p det strke fundament, vi har lagt i de seneste r.

"Min prioritet er at fortstte med at levere de allerbedste CX-lsninger og -tjenester til vores kunder i hele Spanien ved at arbejde tt sammen med mine fantastiske kolleger og vores strategiske partnere."

I Spanien leverer Sabio CX-lsninger og konsulenttjenester til frende brands som Securitas Direct, Abanca, Axa, Linea Directa, Vodafone, Caixabank, Segur Caixa og Sanitas. Sabios fokus p at udnytte de nyeste innovationer inden for CX har gjort det muligt for Sabio at hjlpe disse frende brands med at forbedre kundeoplevelsen samt skabe get forretningsvrdi.

Rodriguez aflser den afgende direktr Santiago Martinez, som trder tilbage fra posten efter fire r p posten.

Gabriel Rodriguez, administrerende direktr Sabio Spanien
Gabriel Rodriguez, administrerende direktr Sabio Spanien

Contact Details

Sabio Group

Joe OBrien

[email protected]

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/sabio-group-udnaevner-gabriel-rodriguez-seilhan-til-ny-administrerende-direktor-for-sabio-i-spanien-927206405

Sabio Group

comtex tracking

COMTEX_446383393/2655/2024-01-16T03:36:18

Disclaimer: The views, suggestions, and opinions expressed here are the sole responsibility of the experts. No Sahyadri Times journalist was involved in the writing and production of this article.